Χριστουγεννιάτικο Gift Guide !

Χριστουγεννιάτικο Gift Guide !

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει! Τα σπίτια έχουν στολιστεί και τα μελομακάρονα κι οι κουραμπιέδες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους από νωρίς!
Ένα πράγμα όμως είναι αυτό που συνήθως μένει πίσω… η λίστα με τα δώρα!
Γιαυτό και φέτος, εμείς στην ομάδα της Apicell, σας ετοιμάσαμε έναν οδηγό γεμάτο με τα πιο όμορφα και ζεστά δώρα για εκείνα τα ξεχωριστά πρόσωπα στη ζωή σας που αξίζουν αυτό το κάτι παραπάνω!

 

 

 


The gift of selfcare

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε το δώρο της αυτοφροντίδας! Σε μία εποχή που το selfcare είναι από τις μεγαλύτερες πολυτέλειες, γίνε η αφορμή που κάποιος θα αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του! Επίλεξε μέσα από την μεγάλη γκάμα φυτικών προϊόντων περιποίησης της Apicell και κάνε ένα απολαυστικό δώρο που θα λειτουργήσει θεραπευτικά σε σώμα και ψυχή.

 

 

 

 

 

When in doubt, choose Candles

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη θαλπωρή ενός κεριού; Και ακόμα περισσότερο όταν αυτό αναδύει τα πιο μεθυστικά αρώματα!
Από τη ζεστή και γλυκιά μυρωδιά του μελομακάρονου, μέχρι το ρομαντικό και φρέσκο άρωμα ενός ανθισμένου μπουκέτου λουλούδια, κάπου υπάρχει μία επιλογή ιδανική για κάθε ξεχωριστό πρόσωπο στη λίστα σου.
Βρες τα όλα στη συλλογή με τα φυσικά χειροποίητα κεριά σόγιας με μελισσοκέρι της Apicell, πάντα με την εγγύηση των πιο καθαρών, πιστοποιημένων και 100% phthalate free αρωμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

Η πιο μοσχομυριστή συνήθεια

Είσαι φαν της ιεροτελεστίας των wax melt και θέλεις να το μοιραστείς; Ξέρεις κάποιον που θα τα λατρέψει ή ψάχνει την αφορμή για να τα δοκιμάσει; Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, σου έχουμε το τέλειο δώρο! Ξεχωριστή συσκευή καύσης Scentchips με επίστρωση πορσελάνης μαζί με ένα wax melt των 80gr στο άρωμα της επιλογής σου! Ένα ξεχωριστό πακέτο δώρου που θα κρατήσει και σίγουρα θα εντυπωσιάσει!

 

 

 

 

 


Ας θυμηθούμε όμως κάπου εδώ και την πραγματική σημασία των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη και η προσφορά. Και το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον είναι ο χρόνος σου! Ξεχώρισε, λοιπόν, λίγες από τις γιορτινές σου μέρες και αφιέρωσέ 'τες σε οικογένεια και φίλους. Μοίρασε αγάπη και φτιάξε μαζί τους τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις. Ένα δώρο που θα κρατήσει για μια ζωή!