Αγαπάμε τις νέες συνεργασίες με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα με εμάς, για ένα πιο πράσινο και πιο αισιόδοξο μέλλον. Πιστεύουμε ότι μέσα από τη συνεργασία, τη γνώση και την επίγνωση μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!

Για χονδρική πώληση προσφέρεται όλη τη σειρά των προιόντων της Apicell και όχι μόνο! Στο αδειοδοτημένο εργαστήριό μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική σας σειρά καλλυντικών, σαπουνιών ή κεριών.

Αν λοιπόν θέλεις να συνεργαστούμε και έχεις όρεξη, όραμα και καλή διάθεση, τότε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα λάβεις νέα μας.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Γιατί να μας επιλέξεις;

Ατελείωτες ώρες εργασίας, συνεχής επιμόρφωση και βαθιά γνώση της ελληνικής φύσης έφεραν ως αποτέλεσμα να παράγουμε προϊόντα τροφής και ομορφιάς υψηλής διατροφικής αξίας, κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στις ορθές πρακτικές της αειφόρου παραγωγής.

Σαπούνια όπως παλιά. Χειροποίητες μπάρες καθαριότητας και πολυτέλειας, φτιαγμένες με τα πιό αγνά συστατικά. Σχεδιασμένες να προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν φιλικά ακόμα και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Παράγονται σε μικρές παρτίδες με την παραδοσιακή μέθοδο παρασκευής και ωριμάζουν για 6-8 εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί η σαπωνοποίησή τους.

Καλλυντικά που φροντίζουν με αγάπη την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα προάγουν την γενικότερη υγεία σώματος και ψυχής. Χειροποίητα, φυτικά και χωρίς χημικά και συντηρητικά, είναι φτιαγμένα για να καλύψουν καθημερινές ανάγκες θεραπείας και περιποίησης. H αποτελεσματικότητά τους βασίζεται στο συνδυασμό πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας με σύγχρονα φυτικά δραστικά συστατικά. Καλλυντικά φρέσκα, με αγνά συστατικά ΜΟΝΟ από την μητέρα φύση.

Κεριά φτιαγμένα στο χέρι και με επίκεντρο το σύμπαν της κυψέλης. Με βάση το κερί σόγιας, εμπλουτισμένα με κερί μέλισσας και αρωματισμένα με αρώματα καθαρά και υποαλλεργικά, είναι απολύτως ασφαλή και πλήρως βιοδιασπώμενα, χωρίς ΓΤΟ, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, φθαλικές ενώσεις και CMR (καρκινογόνους, μεταλλαξιογόνους ή τοξικούς παράγοντες για την αναπαραγωγή). Η μεγάλη συλλογή αρωμάτων για όλα τα γούστα ξυπνάει τις αισθήσεις και υπόσχεται να καλύψει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Κεριά που φτιάχνονται με αγάπη και έχουν σαν στόχο να τα αγαπήσετε και εσείς.