Οι αξίες μας

Η εταιρία Apicell Greece γεννήθηκε μέσα από την αστείρευτη αγάπη και το θαυμασμό που νιώσαμε από την πρώτη στιγμή για τη μέλισσα και τον κόσμο της. Σκοπός μας ήταν και είναι να αξιοποιούμε σωστά τις αποδεδειγμένα ξεχωριστές ιδιότητες των αγνών μελισσοκομικών προϊόντων που παράγουμε και να δημιουργούμε προϊόντα που φροντίζουν, ηρεμούν και αναζωογονούν σώμα και ψυχή. Πάντα χειροποίητα, φυτικά με τις υψηλότερες προδιαγραφές, φτιάχνονται με σκοπό να καλύπτουν καθημερινές ανάγκες θεραπείας και περιποίησης.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όλα τα στάδια της παραγωγής να γίνονται με σεβασμό στο περιβάλλον και τους πόρους του. Από τις πρώτες ύλες μέχρι και τις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται, έχουμε δεσμευτεί να υπακούν όλα στο όραμά μας για ένα πιο καθαρό και πιο πράσινο μέλλον.

Εξίσου σημαντική είναι και η δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που διαθέτουμε. Γιαυτό και επιμένουμε στη σημασία της μικρής παραγωγής, καθώς αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να δείχνουμε τη μέγιστη φροντίδα και αφοσίωση κάθε φορά και να εξασφαλίζουμε ότι τηρούνται οι υψηλότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο.

Τέλος, πιστεύουμε πολύ στη δύναμη της ομάδας και της σωστής συνεργασίας. Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας και παρέχουμε ένα περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, αναγνώρισης και ανταμοιβής, σε όλους όσους εργάζονται πλάι μας και δίνουν ψυχή στην ιδέα και το όνειρό μας.