Η ΓΕΝΝΗΣΗ

Η ιστορία μας ξεκινάει 15 χρόνια πριν, από μια κυψέλη...

Αυτή η κυψέλη ήταν που αναζωπύρωσε τη σχέση μας με τη φύση και μας ώθησε να αφήσουμε πίσω την ένταση και το άγχος της πόλης. Γνωρίσαμε τη μελισσοκομία, την αγαπήσαμε και με μεγάλη αφοσίωση, μελέτη και φροντίδα δημιουργήσαμε το Στάζει Μέλι.

Το Στάζει Μέλι είναι η πρώτη εξωστρέφεια, το μέσο που μας επέτρεψε να προσφέρουμε σε εσάς ποιοτικά και ακατέργαστα προϊόντα όπως μας τα χάρισε η φύση. Μη επεξεργασμένο μέλι, βασιλικό πολτό, πρόπολη και γύρη ήταν τα πρώτα προϊόντα από την πρωτογενή παραγωγή μας, που έβαλαν τα γερά θεμέλια για όσα ακολούθησαν.

Το πάθος και η δημιουργικότητά μας δεν σταμάτησαν εκεί...

Η τέχνη των μελισσών μας ενέπνευσε και, μετά από ατελείωτες έρευνες και δοκιμές, δημιουργήσαμε μια νέα σειρά φυσικών χειροποίητων προϊόντων, χρησιμοποιώντας πλέον όλα τα παράγωγα που απλόχερα μας χαρίζει η μέλισσα αλλά και η φύση.
Και σιγά σιγά, το αντιληφθήκαμε...

Το Στάζει Μέλι δεν ήταν απλά ένα μέλι...

Το Στάζει Μέλι ήταν στάση ζωής, με το όραμα μας να αποδεικνύεται ολοένα και μεγαλύτερο.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Το όνειρό μας είναι ζωντανός οργανισμός, που εξελίσσεται σταθερά και μέρα με τη μέρα έρχεται όλο και πιο κοντά στην τέλεια για εμάς μορφή.

Κάπως έτσι, γεννήθηκε η Apicell: ένα εγχείρημα που, σε συνδυασμό με τα προηγούμενα στάδια δημιουργίας μας, συνθέτει έναν “οργανισμό” με αρχή τη φύση και βάση την ίδια αγάπη, τον ίδιο σεβασμό και φυσικά την αλήθεια μας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ

Η λέξη Apicell προέρχεται από τη σύνθεση των λέξεων Apis (μέλισσα) + Cell (κύτταρο) - και το DNA της είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει: ένας οργανισμός που αποτελείται από διαφορετικά κύτταρα, όλα προερχόμενα από τη μέλισσα και τα παράγωγά της. Με λίγα λόγια, όπως η οντότητα που δημιουργήσαμε.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη φιλοσοφία μας μέσα από τα προϊόντα μας. Γνωρίζοντας την ουσία τους ίσως αλλάξει και η δική σας καθημερινότητα, προσθέτοντας σε αυτήν στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης με απόλυτα φυσική βάση...

Στο e-shop μας θα βρείτε μελισσοκομικά προϊόντα, όπως μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη και πρόπολη [Apicell Honey], χειροποίητα φυσικά σαπούνια και προϊόντα περιποίησης προσώπου - σώματος [Apicell Beauty] καθώς και χειροποίητα αρωματικά κεριά [Apicell Candle]. Όλα δικής μας παραγωγής, φτιαγμένα στο σύγχρονο εργαστήριό μας, αποκλειστικά με φυσικές πρώτες ύλες.

Η συνεχής εξέλιξή μας στηρίζεται στις αξίες μας: την προσφορά ποιοτικών και αγνών προϊόντων και τον απόλυτο σεβασμό προς τη φύση και τον άνθρωπο. 

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα έπαιρναν ζωή χωρίς την απεριόριστη βοήθεια της οικογενείας μας, των φίλων μας, στη συνέχεια, της ομάδας μας, και φυσικά, της δική σας προτίμησης, την ατέρμονη αγάπη και εμπιστοσύνη σας.

Είσαστε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό!

Λένα Οικονόμου & Βασίλης Καραφύλλης