Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής -Κόστος μεταφορικών-Ειδικότερα Παραγγελίες εκτός Ελλάδας  

Ως Εταιρίες που αναλαμβάνουν την παραλαβή από το κατάστημα μας και την παράδοση προς εσάς των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε την εταιρία ΕΛΤΑ Courier. Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας εντός Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό με εξαίρεση την Ασία. Δεν είναι δυνατή η αποστολή στο εξωτερικό βασιλικού πολτού και νωπής γύρης λόγω της ιδιαίτερης φύσης των προϊόντων αυτών, τα οποία θα πρέπει για να είναι κατάλληλα προς βρώση να διατηρούνται σε θερμοκρασία κάτω των 4 βαθμών Κελσίου . Επιπλέον για παραγγελίες που πρόκειται να εκτελεστούν στο εξωτερικό δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή. Επομένως το τίμημα των παραγγελλόμενων προϊόντων και τα έξοδα μεταφοράς τους στο εξωτερικό πρέπει να προκαταβληθούν ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa ή Mastercard ή μέσω εμβάσματος στoυς εξής λογαριασμούς της επιχείρησης 

Alpha Bank : GR0801407200720002002008615

Πειραιώς : GR30 0171 0750 0060 7501 0252 956 

Viva: GR93 7010 0000 0007 7166 8239 632            

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων από εμάς προς αποστολή 

Η παράδοση των παραγγελλόμενων προϊόντων στην εταιρία courier ή μεταφορική προς αποστολή, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα από την επιχείρηση μας , γίνονται την επόμενη από την παραγγελία εργάσιμη ημέρα, αν η παραγγελία γίνει μέχρι τις  16:00 . Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα apicell.gr και η επιχείρησή μας δεν εγγυάται την διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί του  χρονικού σημείου διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας αυτών . Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται πάντα με ευθύνη και έξοδα του πελάτη και εκτελείται από την συνεργαζόμενη με την επιχείρηση μας εταιρία Courier στον τόπο παράδοσης των  προϊόντων . Τονίζεται ότι τα  προϊόντα ταξιδεύουν  και μεταφέρονται για λογαριασμό του αγοραστή/καταναλωτή, ο οποίος  φέρει τον κίνδυνο της μεταφοράς τους,  δηλαδή  από το χρονικό σημείο της  εκ μέρους μας παράδοσης των προϊόντων  προς αποστολή τους έως την παραλαβή τους από τον παραλήπτη  . Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα μας μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος. 

Η επιχείρηση ευθύνεται για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων προς μεταφορά στην εταιρία courier ή στην μεταφορική υπό τον όρο της διαθεσιμότητας αυτών, ως ανωτέρω περιγράφεται, πλην όμως δεν φέρει  ευθύνη για το χρόνο της τελικής παράδοσης από την εταιρία courier ή μεταφορική στον καταναλωτή καθώς η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την εταιρία courier ή τη μεταφορική . Η επιχείρηση ενημερώνει τον   καταναλωτή για το πότε παρέδωσε  τα παραγγελλόμενα  προϊόντα  στην εταιρία courier ή τη μεταφορική με email προς τον παραγγέλλοντα χρήστη  είτε  ο χρήστης έχει πραγματοποιήσει σχετική εγγραφή στο site μας  δηλώντας ενεργό email είτε  πραγματοποίησε την παραγγελία του ως επισκέπτης δηλώνοντα ενεργό email .Μόνο όμως στην περίπτωση της εγγραφής του χρήστη στο site μας θα έχει ο τελευταίος  την δυνατότητα  παρακολούθησης της  συνολικής πορείας της παραγγελίας του  , δυνατότητα που δεν έχει ο χρήστης που πραγματοποίησε παραγγελία  του ως επισκέπτης .

 Οι ημέρες και ώρες παράδοσης των προϊόντων από την εταιρία ταχυμεταφορών καθορίζονται από την τελευταία . Στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών , όπως αυτές ορίζονται στο site της Courier η σχετική παραγγελία θα φτάσει στον κοντινότερο σταθμό και θα πρέπει να παραληφθεί από εκεί από τον παραλήπτη της με δική του  μέριμνα. 

Η επιχείρηση δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες  παρέχονται μέσω τοu site   http://www.apicell.gr, στα πλαίσια των  συναλλαγών της με το ηλεκτρονικό κατάστημα  και δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης για οποιαδήποτε αιτία.